Skip to content

Suosituimmat painotuotteet

Alla näet joukon eniten tilattuja painotuotteitamme.

Flyerit
Flyerit/Mainoslehtiset

Mainoslehtiset ja esitteet ovat suosituimpia painotuotteita ja erittäin tehokkaita markkinoinnin välineinä: tapahtumaesitteinä, kuponkeina, kutsuina, lentolehtisinä (rakkaalla lapsella on monta nimeä: flyer, flaier, flaijeri, flaikku, flaisku, fläbäke) haitaritaitteina, hakemuksina, ajantilauskortteina, pöytäsetteinä tai liitelehtisinä.

Voit valita mainoslehtiseesi jonkin 20:stä eri materiaalista, joihin kuuluu laadukkaiden kuvapaino- ja offsetpaperien ohella myös esimerkiksi pellavapaperia ja kierrätyspapereita. Vakiokoot löytyvät väliltä A8–A3, mutta myös erikoiskoot ovat mahdollisia. Tilausmäärä 1–25000 kpl.

Tutustu materiaaleihin

Käyntikortit
KÄYNTIKORTIT

Paperinen käyntikortti on digiaikanakin välttämätön kumppani liike-elämässä. Mitä enemmän jaat kortteja, sitä laajemman verkoston luot itsellesi ja yrityksellesi. Käyntikortti voi olla paitsi henkilökohtainen myös yrityskohtainen. Meiltä saat niin tavalliset kartonkikäyntikortit kuin erikoismateriaaleille painetut luksuskortit.

Voit valita lukuisista eri kartonkivaihtoehdoista, joihin on saatavana myös useita erilaisia pintakäsittelyjä. Voit myös valita kortin koon ja sivumäärän (1, 2 tai 4 sivua). Voit luottaa, että painamme käyntikorttisi laadukkaasti mutta aina kilpailukykyiseen hintaan. Toimitusmäärä 1–500 000 kpl.

Tutustu materiaaleihin

Banderollit
Banderollit

Jos tarvitset erittäin suuren kokoluokan mainospintaa, ihanteellinen ratkaisu on banderolli eli jättikankaalle painettu mainospressu. Painamme tekstit, kuvat ja logot niin paksuille PVC-muoveille kuin kevyemmillekin materiaaleille. Korkealaatuiset mainospressut saat meiltä tietenkin järkevimpään mahdolliseen hintaan.

Voit tilata mainosbanderollisi sään- ja uv-säteilyn kestävillä PVC-materiaaleilla tai kevyillä ja hengittävillä verhomaisilla kankailla. Kaikki pressumateriaalimme ovat paloturvallisia (luokitus B1). Voit tilata vain yhden banderollin, mutta toki toteutamme myös hyvinkin suuret tilaukset.

Lehdet
Esitteet/Lehdet

Mainoslehti on tehokas markkinointiväline, mutta se on myös erittäin monikäyttöinen painotuote. Nidottu lehti toimii hyvin myös esimerkiksi cd- ja dvd-levyjen sisälehtisten, ruokalistojen, kerho- ja luokkalehtien sekä tuote-esitteiden tuotantoon.

Nidottu esite tai mainoslehti soveltuu erittäin moneen käyttötarkoitukseen. Se on edullinen vaihtoehto, olipa tarve muutamalle kappaleelle tai erittäin suurelle painosmäärälle. Vaihtoehtoisesti voit valita esitteeseen metallikierresidonnan.

Tutustu materiaaleihin

Kortit
KORTIT/TAITEKORTIT

Kortti on monipuolinen painotuote. Hää- ja merkkipäivävieraat kutsutaan paikalle perinteisesti persoonallisella kutsukortilla. Kortti sopii toki myös onnittelu- tai tervehdyskortiksi, jos ei muuten niin vaikkapa joulun johdosta. Vai oletko sittenkin taiteilija ja haluat myydä teoksiasi postikortteina – no, mikä ettei!

Painamme kortteja ja taitekortteja erikokoisina ja -muotoisina sekä useille eri materiaaleille. Valittavanasi on myös erilaisia jälkikäsittelyvaihtoehtoja. Kortin tilausmäärä voi olla yhtä hyvin 25 kappaletta kuin puoli miljoonaa. 

Tutustu materiaaleihin

Roll-upit
Roll-upit

Roll-up on messu- ja näyttelymainonnan klassikko. Roll-up eli ulos vedettävä mainosjuliste koostuu alumiinirungosta ja sen sisään kelautuvasta julisteesta, joka voi olla joko paksua PVC-materiaalia tai kevyempää joustomateriaalia. Roll-upin nerokkuus tulee siitä, että sen voi pystyttää melkein mihin tahansa muutamassa sekunnissa.

Täysikokoinen roll-up sijoitetaan lattialle, kun taas miniversiota voi käyttää pöydillä ja hyllyissä. Toimitus sisältää kromatuilla jaloilla ja jousimekanismilla varustetun julistekasetin, kolmiosaisen pystytangon, yläprofiilin sekä kuljetuslaukun. Miniversio sisältää kasetin ja ja siihen asennettavan putken. Deluxe-mallissa juliste on vaihdettava ja sen voi tilata erikseen.

Kirjat
Kirjat

Perinteinen kirja on yhä suosituin yksityiskäyttöön tarkoitettu painotuote. Keittokirjalle on edelleen käyttöä keittiössä, ja ääni- ja e-kirjojen kasvavasta suosiosta huolimatta painettu romaani on vielä pitkään niitä yleisempi petikaveri. Omakustanteinen kirjakin on hyvä vaihtoehto, jos haluat julkaista omaa tuotantoasi joko suljetulle ystäväpiirille tai pieneen jakeluun.

Painamme kirjoja kova- tai pehmeäkantisina sekä lanka- tai liimasidottuina. Koko-, suunta- ja paperivaihtoehtoja on valittavanasi lukuisia. Voit tilata 25 kappaleen pienpainoksen tai kerralla 5000 kappaletta.

Tarrat
Tarrat/Etiketit

Tarroilla on lukuisia eri käyttötarkoituksia. Niitä tarvitaan niin kotona – keittiön maustepurkkien etiketeissä tai viinikellarin osastoinnissa – kuin yrityksissäkin – tuotteiden merkinnässä, postitustarroina tai opasteina. Tarroihin on valittavissa useita paperi- ja liimavaihtoehtoja.

Irtotarroja voit tilata jopa yksittäin tai suuriakin eriä. Meiltä saat paitsi suorakulmaiset ja neliömäiset tarrat myös epätyypillisen muotoiset tarrat, kuten tähdet tai ympyrät. Rullalle (halkaisija 76 mm) painettuja tarroja toimitamme jopa 50 000 kappaleen erissä. Ne soveltuvat erityisesti osoitetarroihin, pullojen etiketteihin, vaatteisiin ja pakkauksiin. Painamme eri kokoisia tarroja myös A4- ja A3-arkeille, joista yksittäiset tarrat on helppo irrottaa tarvittaessa. Tarra-arkkien vähimmäistilausmäärä on 250.

Tutustu materiaaleihin

Esittelykansiot
ESITTELYKANSIOT

Esittelykansioita tarvitaan aina joka konttorissa, mainostoimistossa ja vaikka lääkärin vastaanotolla. Niihin voi sujauttaa niin tärkeitä asiakirjoja, raportteja, sopimuksia, tutkimustuloksia kuin valokuviakin. Ja persoonallisilla kansilla myös esittelykansio voi olla tehokas markkinointiväline.

Meiltä voit tilata persoonallisia esittelykansioita järkevään hintaan. Valittavanasi on kolme eri mallia ja paksuutta sekä useita muita lisäominaisuuksia.

Julisteet
JULISTEET

Julisteella mainostetaan tunnetusti elokuvia ja erilaisia tapahtumia seinillä sekä mainospylväissä ja -telineissä. Juliste on yritykselle tai yhteisölle tehokas ja näkyvä mainos, mutta se on tehokas myös koulutuskäytössä sekä julkisissa tiloissa esimerkiksi opasteena tai somisteena.

Paperijulisteiden koko- ja materiaalivalikoimamme on laaja. Eri vaihtoehdoista löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivan yhdistelmän. Voit tilata julisteita niin pieniä määriä kuin suuriakin painoksia. Paperijuliste sopii yleensä vain sisäkäyttöön. Ulkojulisteet voidaan tulostaa säänkestävälle synteettiselle paperille tai esimerkiksi 450 g/m2 polypropyleenilevylle.

RANTALIPUT

Rantalippuja ei käytetä vain uimarannoilla vaan myös urheilutapahtumissa, promootioissa ja sponsoritilaisuuksissa. Toimiva rantalippu on helppokäyttöinen, kestävä ja pysyy pystyssä. Valikoimastamme löydät kolme erilaista rantalippua, jotka sopivat niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Rantalippujen toimitus sisältää koko järjestelmän tilauksessa itse lipun lisäksi joustavan lasikuitutangon kiristysosineen, kätevän kangaskassin sekä vaihtoehtoisesti jalan (85,5 x 66,5 x 21 cm, korkeus säädettävissä pultilla, paino 3,2 kg) tai laatan (40 x 40 cm, paino 10 kg). Yli neljän metrin korkuisen rantalipun ja laatan mukaan tulee vesisäkki. Mini-rantalipun toimitus sisältää hopeanvärisen alumiinikehyksen ja jalan (Ø 80 mm), kumikiristimen ja kantokassin.

Kalenterit
KALENTERIT

Syntymäpäivät, tapaamiset, luokkakokoukset, eräpäivät – kuka niitä kaikkia muistaisi, ellei olisi kalenteria! Meiltä voit tilata juuri omanlaisesi kalenterin – seinä-, pöytä-, vuosi- tai pöytäkalenterin – joko itsellesi, asiakkaillesi, sukulaisillesi tai vaikka myyntiin.

Seinäkalentereissamme jokaiselle kuukaudelle on oma sivunsa, minkä lisäksi voit valita 1–3 kansi- tai välilehteä. Seinäkalenteriin voit valita lukuisia eri kokoja ja erilaisia paperilaatuja sekä viimeistelyjä. Valittavanasi on kolme eriväristä metallikierrettä ja ripustinta kalenterin ylälaitaan, ja halutessasi saat myös kartonkisen takakannen. Vaihtoehto kierrekalenterille on nidottu kalenteri, jossa on ripustusreikä. Seinäkalenterien tilausmäärä on 1–50 000 kappaletta.