Meistä

Laaja valikoima

Haluamme tukea luovuuttasi tarjoamalla laajan paletin painotuotteita, joiden avulla voit toteuttaa itseäsi ja parantaa yrityksesi tuottavuutta. Olipa tarpeesi pieni määrä käyntikortteja, mainosbanderolli toimitalosi seinään, työasut tarjoilijoillesi, pelipaidat joukkueellesi tai markkinointimateriaaleja vaaleja varten, löydät sopivan ratkaisun meiltä.

Kuuntelemme asiakkaitamme koko ajan vastataksemme paremmin heidän tarpeisiinsa. Tuotekehitysosastomme valmistelee koko ajan täydennyksiä tuotevalikoimaamme. Tavoitteenamme on aina asiakkaittemme etu ja tyytyväisyys.

Taattu laatu

Laatu on yritysfilosofiamme ydin. Toimittajaverkostomme tuotantolaitteistot ovat nykyaikaiset ja prosessit pitkälle automatisoidut. Siksi voimme tarjota painopalvelujamme kilpailukykyiseen hintaan laadusta tinkimättä.

Käytämme vain ensiluokkaisia painomateriaaleja. Niiden valinnassa pyrimme varmistamaan, että emme osaltamme lisää ympäristön kuormitusta. Suurimpaan osaan käyttämiämme paperilaatuja voi tutustua asiakaspalvelussamme (Kallion Kuvahommat, Helsinginkatu 20, 00530 Helsinki).

Varma toimitusketju

Laadukkaitten materiaalien ja huolellisen laatuketjun ohella asiakkaamme etua palvelee myös pitkäaikainen logistiikkakumppanuutemme DHL:n kanssa. 

Yhdessä pystymme tarjoamme asiakkaillemme varman, luotettavan ja asiakkaan tarpeita palvelevan toimituksen. Lupaamme myös pitää asiakkaamme aina selvillä tilaustensa eri vaiheista.