Meistä

Laaja valikoima, taattu laatu

Haluamme tukea luovuuttasi tarjoamalla laajan paletin painotuotteita, joiden avulla voit toteuttaa itseäsi tai parantaa yrityksesi tuottavuutta. Olipa tarpeesi pieni määrä käyntikortteja, mainosbanderolli toimitalosi seinään, työasut tarjoilijoillesi, pelipaidat joukkueellesi tai markkinointimateriaaleja vaaleja varten, löydät sopivan ratkaisun meiltä.

Laatu on yritysfilosofiamme ydin. Toimittajaverkostomme tuotantolaitteistot ovat nykyaikaiset ja prosessit pitkälle automatisoidut. Siksi voimme tarjota painopalvelujamme kilpailukykyiseen hintaan laadusta tinkimättä.

Ympäristö ja GreenLine

Käytämme vain ensiluokkaisia painomateriaaleja. Niiden valinnassa pyrimme varmistamaan, ettemme lisää ympäristön kuormitusta. Suurimpaan osaan käyttämiämme paperilaatuja voi tutustua asiakaspalvelussamme (Kallion Kuvahommat, Helsinginkatu 20, 00530 Helsinki).

GreenLine-tuotteet painamme vegaanisilla musteilla. Tuotteissa käytettävät painopaperit puolestaan on valmistettu yksinomaan kierrätyspaperista. Tuotantomme on sertifioitu ilmastoneutraaliksi. Olemme minimoineet hiilidioksidipäästömme ja käytämme yksinomaan uusiutuvilla energianlähteillä eli aurinko-, vesi- ja tuulivoimalla tuotettua sähköä.

Varma toimitusketju

Laadukkaitten materiaalien ja huolellisen laatuketjun ohella asiakkaamme etua palvelee myös pitkäaikainen logistiikkakumppanuutemme DHL:n kanssa. 

Yhdessä pystymme tarjoamme asiakkaillemme varman, luotettavan ja asiakkaan tarpeita palvelevan toimituksen. Lupaamme myös pitää asiakkaamme aina selvillä tilaustensa eri vaiheista.